Atac direct către Agenția Națională Anti-Doping în cazul „Corona Brașov”: „Balaj nu a vrut să asculte! Obligația ANAD era să verifice ce se făcea acolo” + „Procedura a fost uzitată de mai multe cluburi” | EXCLUSIV

Redactor:
Marius Hutu
Atac direct către Agenția Națională Anti-Doping în cazul „Corona Brașov”: „Balaj nu a vrut să asculte! Obligația ANAD era să verifice ce se făcea acolo” + „Procedura a fost uzitată de mai multe cluburi” | EXCLUSIV
  • Publicat:
  • Actualizat:

Liviu Dragomir, văzut principalul vinovat în cazul „Corona Brașov”, a dat toate cărțile pe față, prezentând propria versiune în tot acest scandal de terapie cu laser pentru recuperarea sportivelor. În partea a treia a interviului, fostul director general al clubului a vorbit pe larg despre „procedura” propriu-zisă și a arătat cu degetul către Agenția Națională Anti-Doping. În opinia oficialului, forul condus de Cristi Balaj era obligat să demareze o investigație în privința metodei de recuperare, pentru care sportivele au fost acuzate.

Cazul „Corona Brașov”. „Agenția Națională Anti-Doping avea deja dosarele și registrele de la Clinica IOMED unde era clar menționat ce se făcuse, cum, cât, frecvența…. TOT!”

Printre altele, Liviu Dragomir a menționat o discuție în contradictorie între medicul Alexandru Butoi și Cristi Balaj, președintele ANAD, soldată cu „Balaj nu a vrut să asculte”.

În prima parte a interviului, Liviu Dragomir a relatat cum au ajuns jucătoarele de la Corona Brașov să utilizeze procedura de recuperare.

În episodul doi, fostul conducător al Coronei Brașov a susținut că Gloria Bistrița este cea care a informat WADA despre terapia cu laser.

Presupun că în ultimele luni, după izbucnirea scandalului, ați studiat și mai multe lucruri despre această procedură. La ce concluzii ați ajuns? O astfel de procedură pune în pericol integritatea sportivilor?
Am studiat ceea ce face acea terapie, dar nu pot eu să spun dacă procedura pune în pericol integritatea sportivilor. Antrenorul Ion Crăciun, după izbucnirea evenimentelor, a participat la un curs organizat de FRH, unde a fost prezent și dr. Alexandru Butoi, medic specializat pe problematica dopingului și se pare singurul din România care s-a specializat pe această temă. De altfel, el a și fost colaborator al ANAD. Crăciun l-a întrebat la curs dacă a auzit despre cazul Corona și ce părere are. Dr Butoi a răspuns că știe cazul, că a studiat procedura și că în nici un caz nu a fost vorba de a „fura performanța sportivă”, cuvintele medicului, așa cum se spunea. După curs, antrenorul Crăciun a insistat la dr. Butoi și l-a rugat să dezvolte un pic ce a spus, iar acesta ar fi dezvăluit că a mers personal la Cristi Balaj, președintele ANAD. I-a relatat că procedura nu face sub nici o formă ceea ce se spune, adică să îmbunătățească performanțele sportive, dar Balaj nu a vrut să asculte. Crăciun a insistat să îl ajute să dovedească faptul că aparatul nu face asta, dar dr. Butoi a menționat că noi, clubul Corona, nu putem face asta, fiind opriți de regulamentele WADA. Doar WADA sau ANAD pot demara o astfel de investigație prin care să vadă dacă face sau nu face ceea ce eram acuzați. Mai mult de atât, WADA avea o informație, conform cărora sportive de la Corona Brașov, din România, au fost văzute cu un ac în vena, mai departe fiind obligația ANAD să verifice ce se făcea acolo! Ion Crăciun a insistat și l-a întrebat pe dr. Butoi dacă este permisă o perfuzie de orice fel, fără a fi pasibil de suspiciuni de dopaj. Răspunsul a fost că da, cu condiția să fie sub 100 ml compoziția injectată. Atunci, Crăciun a mers mai departe și a spus că ar trebui să se măsoare milihertzii introduși pentru a fi stabilită cantitatea, pentru a vedea dacă s-a depășit limita, ANAD având deja dosarele și registrele de la Clinica IOMED unde era clar menționat ce se făcuse, cum, cât, frecvența…. TOT! Și răspunsul a fost același: clubul nu poate să facă asta, ci doar ANAD sau WADA!

(pentru o injecție intravenos cu cantitate sub 100 ml nu ești pasibil de a fi catalogat dopatm conform Regulamentului anti-doping al WADA. Ce spune regulamentul:

„METODE INTERZISE

M1. MANIPULAREA SÂNGELUI ŞI A COMPONENTELOR SÂNGELUI

Sunt interzise următoarele:

  1. Administrarea sau reintroducerea oricărei cantităţi de sânge autolog, alogenic (homolog) sau heterolog sau de produse hematologice din celule roşii de orice origine, în sistemul circulator.
  2. Creşterea artificială a absorbţiei, transportului sau eliberării de oxigen.

Include, fără a se limita la:

Perfluorochimicale, efaproxiral (RSR13) şi produsele pe bază de hemoglobină modificată, de exemplu  înlocuitorii de sânge pe bază de hemoglobină şi

produşii de hemoglobină micro-încapsulată, cu excepţia oxigenului suplimentar prin inhalare.

  1. Orice formă de manipulare intravasculară a sângelui sau a componentelor sângelui, prin mijloace fizice sau chimice.

„M2. MANIPULAREA CHIMICĂ ŞI FIZICĂ

Sunt interzise următoarele:

  1. Falsificarea sau încercarea de falsificare cu scopul de a altera integritatea şi validitatea probelor recoltate în timpul controlului doping.

Include, dar nu se limitează la:

substituţia şi/sau alterarea urinei, de exemplu proteazele.

  1. Infuziile şi/sau injecţiile intravenoase cu mai mult de 100 mL în total pe o perioadă de 12 ore, cu excepţia celor efectuate în mod legitim pe parcursul tratamentelor spitalicești, al procedurilor chirurgicale sau al investigaţiilor clinice pentru stabilirea diagnosticului)

Liviu Dragomir: „Să înțeleg de aici că doar Corona a fost cea care trebuia să plătească?!

Din informațiile pe care le aveți, mai sunt și alte cluburi care apelează la astfel de metode de recuperare?
Știu că procedura a fost uzitată de mai multe cluburi, de altfel medicul clubului mi-a și spus asta ca argument, atunci când a făcut prezentarea terapiei. La fel și medicul clinicii IOMED a menționat acest aspect când am fost la clinică. La vremea izbucnirii scandalului, se spunea că sunt nenumărate echipe și cluburi vizate că ar fi urmat terapia, în presă era iureș mare, se vehiculau nume de echipe chiar din Liga I de fotbal care urmau să fie suspendate. Și? Nimic. Să înțeleg de aici că doar Corona a fost cea care trebuia să plătească?!

La ce concluzii ați ajuns după discuțiile cu ANAD?
Nu au existat discuții cu cineva de la ANAD. Nu a avut nimeni vreo intenție să afle ce s-a întâmplat acolo, ci doar au demarat procedura de suspendare a sportivelor. Ulterior și FRH s-a antepronunțat și ne-a suspendat din competițiile interne, chiar dacă nu aveau nici o bază regulamentară. Ne-am și judecat cu ei, dar comisiile care au analizat spețele respective au mers pe mâna FRH! Mai ales că au existat membri care, culmea, erau în ambele comisii: cea de la ANAD și cea de la FRH! Cum putea un astfel de membru să judece imparțial și diferit?!

(n.r. în momentul în care Comisia de Apel a FRH a validat excluderea echipei Corona Brașov din competiții, cel puțin un membru din Comisia ANAD care audia sportivele era în ambele „tabere”, FRH și ANAD)

Există vreun plan, vreun demers pentru apărare după posibilele pedepse anunțate de ANAD?
Sigur ne vom lupta până la capăt, să arătăm lipsa de intenție în a îmbunătăți performanțele sportive. Există un avocat angajat de către CSM Corona, prin decizie aprobată de Consiliul Local Brașov, care să gestioneze acest demers.

Care a fost costul unei ședințe de recuperare?
În total, a fost plătită suma de 17.500 lei, șaptesprezece mii lei, pentru toate tratamentele, costul unei ședințe ce dura 40 de minute fiind de 500 lei.

Dacă echipa nu ar fi fost atinsă de acel scandal, unde credeți că ar fi terminat acest sezon?
Având în vedere valoarea lotului, faptul că în iarnă aveam deja pregătite două transferuri foarte importante, forma fizică și psihică foarte bună a echipei, sunt convins că am fi terminat în Top 3, cu șanse mari la locul 2. În grupele EHF am fi trecut de grupă, având în vedere echipele cu care nimerisem la tragerea la sorți, iar în Cupa României ne vedeam în Final Four.

După scandal, aţi mai vorbit cu oamenii din handbal? Care a fost părerea lor?
Ne-au sunat reprezentanți ai unor echipe puternice, adversare în campionat, spunându-ne că sunt alături de noi, că e nedrept ce se întâmplă, că această terapie nu putea aduce îmbunătățiri ale performanței sportive, mai ales în așa termen scurt. Ne-au spus că, în ciuda faptului că eram un adversar puternic, regretă că nu ne mai au în competiţie. De asemenea, au comdamnat reacţia conducerii de la Bistriţa cu care au ieşit ulterior în presă. Acum, dacă au fost sinceri sau nu, doar ei ştiu, dar pe noi ne-a ajutat să simţim câţiva oameni alături de noi, pentru că acea perioadă a fost incredibil de grea şi a lăsat urme adânci în fiecare dintre cei direct implicaţi.

Credeți într-o revenire imediată a handbalului din Brașov la cel mai inalt nivel?
Cu răbdare, cu un sprijin la fel de important din partea Primăriei și a Consiliului Local Brașov, sunt convins că în 2-3 ani Corona Brașov poate fi din nou în fruntea clasamentului. Centrul de copii și juniori funcționează, antrenorii de acolo sunt profesioniști și știu ce trebuie să facă pentru a obține rezultate și pe mai departe. Sportivele crescute acolo vor putea să facă pasul către marea performanță.

Liviu Dragomir: „Răul, din păcate, a fost făcut: fetele suspendate, echipa desființată, munca de ani de zile dusă pe apa sâmbetei, eu mi-am pierdut orice urmă de credibilitate și viața mea a fost iremediabil distrusă!”

Care sunt concluziile d-voastră după tot acest scandal?
Răul, din păcate, a fost făcut: fetele suspendate, echipa desființată, munca de ani de zile dusă pe apa sâmbetei, eu mi-am pierdut orice urmă de credibilitate și viața mea a fost iremediabil distrusă! Nimic din tot ceea ce am construit la Corona nu mai contează în ochii nimănui. S-a așternut praful peste aceste realizări, măturate de valul de ură și reproșuri, cum că aș fi artizanul distrugerii acelei minunate echipe de handbal. Mă simt neîmplinit, cu sentimentul că am lăsat o muncă nefinalizată, cu gândul că puteam duce Corona spre „titlul” neoficial de cel mai profesionist club sportiv din România, un exemplu de muncă susținută și de profesionalism! Inclusiv FRH s-a grăbit să suspende echipa fără a avea o decizie definitivă a ANAD, lucru neprevăzut în regulamentele lor, dar impus printr-o decizie arbitrară în neconcordanță cu toate normele juridice și sportive. Prin măsura lor, ei s-au antepronunțat  pe baza faptului că toți am recunoscut că s-a procedat la efectuarea unei terapii laser în scopul strict de recuperare după efort. Este aceasta o încălcare? Așteptăm răspunsul comisiei. Din păcate, la acea vreme, cel puţin, nimeni din presă – dintre cei care ne-au condamnat înainte de a se judeca speța -, nu a fost interesat să vadă evenimentele și prin ochii noștri. Cum în toată media s-a repetat până la obsesie faptul că echipa a fost prinsă dopată. Lucru extrem de grav de altfel, pentru că presupune o intenție de a căpăta avantaje pe căi incorecte. Este regretabil și de neînțeles de ce nu s-a spus aproape deloc că a fost o metodă presupusă interzisă pentru că s-a apelat la o perfuzie cu laser. Nu poți scoate în evidență intenția de „fraudare a jocului” atâta timp cât vorbim de un contract perfect legal, transparent, serviciu medical achiziționat prin SEAP, plăți făcute prin bancă! Cum să faci ceva interzis cu premeditare în astfel de mod?! Mă întreb dacă, în urma întregului parcurs pe care îl vom urma cu determinare, se va dovedi că nu a fost o fraudare în pregatirea sportiva, cine va plăti pentru tot calvarul îndurat de fete, de conducerea tehnică, de oamenii din club, de suporterii adevărați ai echipei, de cei care au fost permanent alături de noi, de brașoveni în general? Cine își va asuma trimiterea noastră, a tuturor, în ghena istoriei acestui club și a sportului românesc, iar apoi să aibă dovezi indubitabile că s-a grabit, și apoi să fie el cel tras la raspundere?

Eu știu despre mine că nici un moment nu am vrut să fac lucruri interzise, ci doar să câștigăm prin metode sportive corecte și curate! Să creștem sportivi care să reprezinte cu cinste Brașovul și România. Dar, ce folos că le ştiu, dacă acum, la acest moment, sunt privit aşa cum sunt şi nimic din toată munca mea în Corona, nu mai contează. Printr-o ironie a sorții, de curând, lumea s-a oprit în loc din cauza unui fenomen numit CORONA! O fi o ironie, o fi o răzbunare a sorții privind nedreptatea făcută unor oameni simpli, onești, cu dorința de a face lucruri bune, durabile? Nu vom putea răspunde noi la asta, dar cine poate ști dacă nu e așa? Cred în responsabilitatea membrilor comisiei, cred cu convingere că vor lua în considerare faptul că nu poți distruge viața unor oameni pe baza dovezilor adunate, unde s-a văzut clar buna noastră intenție, precum și părerea de rău că a fost distrus un vis frumos: Corona Brașov.

Știţi cum e să auzi că se repetă permanent că am greşit validând cu încredere oameni care ţi-au înşelat-o? Ştiţi cât e de greu să ți se spună că ai greşit vrând să dai aripi oamenilor cu care lucrezi? Mi se reproşa foarte des că sunt prea bun, prea uman, că un conducător nu trebuie să fie aşa. Oare chiar am greşit pentru că am fost aşa? În sufletul meu, eu cred că nu, însă societatea te taxează crunt şi ajungi, într-un punct, în care te îndoieşti până şi de tine. Iar asta e trist pentru că evoluţia trebuie să se facă şi din punct de vedere uman. Eu personal provin din scrimă, un sport alb, curat, care m-a învăţat să nu trişez, care m-a făcut să înteleg că pot câştiga pe propriile puteri dacă muncesc corect, dacă am determinare şi devotamant pentru acel lucru!”

În ceea ce privește activitatea echipei de handbal Corona Brașov din ultimii ani, Liviu Dragomir a mai vorbit despre….

…echipa după momentul ”Bogdn Burcea”, 2016-2019, când nu a mai reușit să urce pe podium:

„Echipa de handbal senioare a clubului a avut câțiva ani mai slabi, așa este, după plecarea lui Bogdan Burcea. Secția de handbal era considerată fanion în club, disciplina crescând permanent ca vizibilitate. Când am preluat clubul, echipa de senioare venea după 3 ani foarte buni, cu performanțe notabile atât pe plan național, cât și internațional. Au urmat aproape trei ani în care echipa nu s-a regăsit, fiind angrenată în tot felul de de culise, mai exact orgolii ale unor persoane din club care brusc nu mai vroiau să lucreze unul cu altul, chiar se urau. Acum analizând retrospectiv, la secție se crease un vid prin plecarea antrenorului Bogdan Burcea și au fost câteva tabere care au dorit să umple golul, dar lupta asta internă a afectat grav activitatea echipei. De asemenea, aşa cum am mai spus la începutul interviului, nu a fost deloc uşor să trasferăm jucătoarele pe care ni le doream. In toată această perioadă, eu mă concentram pe planul expus inițial, de a crește în club sportivi care la vârsta senioratului să poată face pasul spre marea performanță. Mai ales la secția de handbal eram foarte aproape, unde piramida grupelor de copii și juniori era aproape de a fi completă, pornind de la inițiere, parcurgând etapele de JIV, JIII, JII, JI, spre a avea cât mai curând sportive care să poată fi promovate la echipa de senioare. Lucru care s-a și întâmplat cu Sorina Tîrca, Daria Bucur, Daciana Hosu, Ana Lopătaru, Ana Berbece. Și urmau și altele. Așa cum am și spus în iarna 2017 – 2018, am pus bazele acestui proiect care sunt convins că era unul de mare succes, iar Braşovul avea toate șansele să devina ceea ce a fost cândva. Din păcate, munca noastră, a tuturor, a jucătoarelor şi a tuturor celor implicaţi…s-a pierdut”

… despre numirea Alinei Teslărașu în fruntea secției de handbal:

„Alina Teslărașu este antrenor cu dublă calificare, handbal și atletism, și a lucrat în handbal foarte mulți ani de zile, cu rezultate foarte bune. Ne-am dorit să o avem în echipă. În team-ul care se forma, ne trebuiau oameni competenți, buni cunoscători ai fenomenului sportiv numit handbal, cu conexiunile necesare gestionarii acestei secții”.

… care era așteptările în proiectul „Corona”, după ce în vara anului 2019 a fost pusă pe picioare, în sfârșit, o echipă care putea să revină în zona podiumului:

„Proiectul pentru echipa de handbal senioare a fost început in 2018, în 2019 deja se contura scheletul de bază al echipei pentru următorii 3 – 4 ani, unde urmau să promoveze sportive crescute în centrul propriu de copii și juniori. De altfel, acesta era obiectivul declarat al Coronei, să crească sportivi campioni! Să alimentăm echipa de seniori cu sportive crescute aici, care învățau metode corecte de pregătire, era urmarită pas cu pas evoluția lor, erau monitorizate sportivele care dovedeau că pot ajunge să faca pasul spre înalta performanță. De altfel la începutul sezonului 2019 – 2020 au și fost aduse la echipa mare sportive din centrul de copii si juniori: Alicia Gogârlă, Valentina Soreanu, Georgiana Olaru, Bianca Lupaşcu, Oana Căprar, Claudia Lăcătuş. La antrenamente erau aduse periodic fete de la junioare pentru a se acomoda cu atmosfera de la echipa mare. Proiectul pe termen mediu prevedea ca cel puțin 75 % din echipa să fie formată din sportive crescute în centrul propriu. De altfel, la toate grupele de copii și juniori aveam rezultate foarte bune, de cațiva ani de zile cuceream an de an medalii de aur, argint și bronz la turneele finale. Aveam toate ingredientele necesare atingerii unui astfel de obiectiv: un centru plin de copii ce își doreau cu ardoare să ajungă mari campioni; o coerență în pregătirea sportivă coroborată cu un plan eficient de participare la competiții sportive; un corp de antrenori inimoși, foarte bine pregătiți, cu dragoste pentru meseria de formator de viitori campioni; personal administrativ profesionist, dedicat, cu înțelegere înaltă a fenomenului sportiv, fără de care coerența în activitatea sportivă nu ar fi fost posibila; un grup de părinți ai micuților sportivi minunat, uniți în a sprijini copiii să își atingă visurile; un public frenetic; susținerea permanentă oferita de Primăria Brasov și de Consiliul Local. Am toată convingerea că această echipă ar fi fost o echipa de top 3 în campionatul din Liga Naționala de Handbal pentru o bună perioadă de timp și cu rezultate bune în cupele europene.

… despre alcătuirea staff-ului tehnic:

„Munca pentru construcţia unei echipe de handbal puternice, stabile, cu potențial la podium, a începută în iarna 2017-2018, când s-a format coloana vertebrală a echipei. O aveam în poziția de director tehnic pe Mariana Tîrca, cu o expertiză solidă în creşterea şi promovarea sportivelor din handbalul românesc, dar ştiam că ne trebuie şi o mână de fier pe bancă, dar care în acelaşi timp să ştie să fie şi uman şi să adune echipa în jurul lui. Şi aşa am ajuns la Ion Crăciun, un tehnician pe care Corona l-a mai vrut în trecut dar care ne-a refuzat. Ne-am bucurat că am reuşit să îl convingem, pentru că Ion Crăciun este un antrenor cu mare experiență în a forma și coordona sportivi de top în handbalul românesc. De asemenea, am adus la echipă şi un specialist cu portarii în persoana fostului mare portar, Gică Anton. A urmat un sezon 2018- 2019 complicat, cu urcusuri si coborasuri, cu multe accidentări în rândul jucătoarelor, sezon încheiat pe un onorabil loc 5, loc ce ne-a permis accederea în calificările pentru grupele EHF.

Continuitatea la nivelul băncii tehnice a fost imperativă din momentul inițierii acestui proiect, dorința mea fiind ca această conducere să rămână neschimbată minim 3-4 ani. Sunt adeptul continuității, cu un rulaj mic de persoane într-o echipa, din punctul meu de vedere, aceasta fiind calea necesară pentru atingerea performanței în orice domeniu. Am învățat însă din greșelile trecutului, şi pentru noul sezon a fost adus un preparator fizic competent în persoana lui Marius Novanc, care prin munca depusă a făcut ca fetele să fie în formă fizică maximă la momentul începerii sezonului 2019-2020”.

În încheiere, să spunem că au trecut șase luni de când a apărut acest caz, iar de la o zi la alta se așteaptă verdictul ANAD. Pe măsură ce vor avea alte reacții, ProSport le va publica.

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat…
Ce au scris englezii după ce l-au văzut la lucru pe Radu Drăgușin în ”nebunia” de la Tottenham – Liverpool
Ce au scris englezii după ce l-au văzut la lucru pe Radu Drăgușin în ”nebunia” de la Tottenham – Liverpool
Ce s-a aflat despre tânărul care a lovit-o mortal pe Beatrice, polițista de 23 de ani care mai avea doar 5 kilometri până ajungea acasă?! Nu el ar fi trebuit să fie la volanul mașinii în noaptea tragediei
Ce s-a aflat despre tânărul care a lovit-o mortal pe Beatrice, polițista de 23 de ani care mai avea doar…
Catalanii trec la ‘amenințări’! Starul Barcelonei care ar putea fi dat afară la finalul sezonului
Catalanii trec la ‘amenințări’! Starul Barcelonei care ar putea fi dat afară la finalul sezonului
NEWS ALERT | Andrei Ivan, OUT de la Universitatea Craiova! Jucătorul negociază deja cu alt club
NEWS ALERT | Andrei Ivan, OUT de la Universitatea Craiova! Jucătorul negociază deja cu alt club
BREAKING | Pleacă din Liga 1 şi semnează direct cu un club de top din Europa
BREAKING | Pleacă din Liga 1 şi semnează direct cu un club de top din Europa
Cum arată acum Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu! Mulți nu au recunoscut-o
Cum arată acum Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu! Mulți nu au recunoscut-o
Scandal monstru după ce Aura Șova a câștigat Vocea României 2024. Acuzațiile dure au bombardat internetul: “Să vă fie rușine!”
Scandal monstru după ce Aura Șova a câștigat Vocea României 2024. Acuzațiile dure au bombardat internetul: “Să vă fie rușine!”
BANCUL ZILEI. Gigi Becali prinde pestisorul de aur:  - Sunt ăla cu 3 dorințe!
BANCUL ZILEI. Gigi Becali prinde pestisorul de aur: - Sunt ăla cu 3 dorințe!
Delicatesa evreiască de Crăciun cu care cofetăriile au dat lovitura. Clienţii scot din buzunar până la 170 de lei
Delicatesa evreiască de Crăciun cu care cofetăriile au dat lovitura. Clienţii scot din buzunar până la 170 de lei
DOVADA că extratereștrii au venit pe Pământ! Tehnologia lăsată în urmă
DOVADA că extratereștrii au venit pe Pământ! Tehnologia lăsată în urmă
Românul care a câştigat aproape 1 milion de euro în mai puţin de o săptămână! Viaţa i s-a schimbat complet
Românul care a câştigat aproape 1 milion de euro în mai puţin de o săptămână! Viaţa i s-a schimbat complet
BREAKING! Doliu în trupa Proconsul! A murit Vali Petricenco
BREAKING! Doliu în trupa Proconsul! A murit Vali Petricenco
Decizie pentru Călin Georgescu. George Simion a dat vestea despre alegerile prezidențiale din 2025
Decizie pentru Călin Georgescu. George Simion a dat vestea despre alegerile prezidențiale din 2025
El este André, băiețelul de 9 ani ucis în atentatul din târgul de Crăciun din Magdeburg, Germania. Mesajul sfâșietor al mamei sale
El este André, băiețelul de 9 ani ucis în atentatul din târgul de Crăciun din Magdeburg, Germania. Mesajul sfâșietor al…
Din nou doliu în muzica românească! Artistul a murit înainte de Crăciun
Din nou doliu în muzica românească! Artistul a murit înainte de Crăciun
Cele mai bune jocuri ale anului 2024
Cele mai bune jocuri ale anului 2024
Lovitură pentru TikTok. O ţară europeană interzice aplicaţia chineză / Şi în România au fost voci care au cerut suspendarea TikTok în urma alegerilor prezidenţiale
Lovitură pentru TikTok. O ţară europeană interzice aplicaţia chineză / Şi în România au fost voci care au cerut suspendarea…
TOP 5 decorațiuni auto care te lasă fără talon. Mare grijă de montezi pe mașină
TOP 5 decorațiuni auto care te lasă fără talon. Mare grijă de montezi pe mașină
Adi Nartea, despre finalul de sezon Iubire cu parfum de lavandă și Crăciunul în familie. Ce tradiții respectă an de an | Exclusiv
Adi Nartea, despre finalul de sezon Iubire cu parfum de lavandă și Crăciunul în familie. Ce tradiții respectă an de…
×